Under Arbeid - Kontakt

Kontakt

Under Arbeid er et feministisk nettidsskrift og opplysningsprosjekt for ungdom. Vi oppstod som en motreaksjon til det overmettede markedet av magasiner og nettsteder som insisterer på å definere mennesker etter tradisjonelle kjønnsrollemønstre. Den tiden vi oppfordres til å vende blikket innover, på våre feil og mangler, er tid vi kan bruke på å tilegne oss kunnskap som kan forandre verden.

Her kan du lese debattsaker, filmanmeldelser og feministnytt. Du kan lære om modige kvinner forbigått av historiebøkene, bli klokere på feministisk teori og forhåpentligvis bli inspirert til å stresse litt mindre over samfunnets forventninger til deg.

Har du spørsmål, tips eller innspill, ikke nøl med å ta kontakt!

Skrive for oss?

Vi er alltid på utkikk etter nye skribenter. Har du lyst å bidra eller har et tema vi burde skrive om, kan du sende oss en mail
Under Arbeid er et redaksjonelt produkt og vi bestreber oss på å følge Vær Varsom Plakaten. Skribenter som ønsker å skrive for oss vil bli vurdert gjennom dette.

Foredrag?

Vi holder jevnlig foredrag om temaene feminisme, kjønn og likestilling. Ønsker du å bruke oss til undervisning, ta kontakt!