Nyhet

Glad i å skrive og interessert i feminisme?

Bli redaksjonsmedlem i Under Arbeid!

Av Redaksjonen| 1 september 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share by email
Glad i å skrive og interessert i feminisme?
Som redaksjonsmedlem hos oss, står du fritt til å skrive om/jobbe med de aspektene innen feminisme du interesserer deg mest for.
Glad i å skrive og interessert i feminisme?

T

il høsten satser vi stort, og da trenger vi mange flere stemmer! I en tid der flere land strammer inn kvinners reproduktive rettigheter, og der kvinner og minoriteter kan oppleve trusler og trakassering når de ytrer seg, trengs det rom der en sammen kan utforske og anvende feministsk tenkning og aktivisme. Metoo-bevegelsen viste nettopp styrken i de mange historiene, hvordan samfunnsendring er mulig gjennom et sterkt, inkluderende fellesskap. Som feministisk nettmagasin kan vi tilby et blikk på samfunn og kultur en ikke får andre steder, og vi håper virkelig du vil være med på laget.

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål vi får fra nye skribenter og generelt nysgjerrige. Håper du tar kontakt om du har innspill eller lurer på noe!   

Hvem er vi?

En liten gruppe unge, engasjerte feminister. Hovedredaksjonen holder til i Oslo, men flere av våre bidragsytere bor også andre steder. 

Hvem er vi på jakt etter?

Vi ønsker oss mennesker som interesserer seg for feminisme, og som kunne tenke seg å levere innhold på temaet til en ung målgruppe. Å kunne masse om feminisme og likestilling er alltid bra, men om du akkurat har begynt å se på verden gjennom feministbriller, er det også helt strålende! 

Under Arbeid-prosjektet handler i stor grad om at bidragsyterne skal få lov til å lære og utvikle seg som feminister og deltakere i samfunnsdebatten. 

Hvordan fungerer dette?

Alle kan være med som gjest, da sender du oss et bidrag når du har anledning. Som fast redaksjonsmedlem bidrar du med noe en gang i måneden. Dette kan for eksempel være en tekst, et fotografi, en spilleliste, en illustrasjon eller et innlegg eller to på sosiale medier. 

Du kan velge ganske fritt hva du vil skrive om/levere, og saker kan også lages i samarbeid med redaktør og andre skribenter.

Honorer dere?

Nei, arbeidet skjer på frivillig basis. Men innimellom har vi samarbeidsprosjekter, og da vanker det et honorar.

Hvordan tar jeg kontakt?

Send en mail til kontakt@underarbeid.org og fortell litt om deg selv og hva du har lyst å bidra med. Vi gleder oss til å høre fra deg!